About Me

My photo
aku? belom kawin. tak official lagi 20. 19 lagi ohkey. jadi kalau nak ngorat. tunggu 20 *pfffttt haha. korang kalo nak baca. must kept in mind, i don have ilmu to share. sorry, ni diary-like je. apepon tq :)
There was an error in this gadget

Tuesday, February 19, 2013

sementara ini,

sementara masih ade masa ni, nak post sebanyak yg mungkin la, nanti balik uni, dah tak ada masa kan. sebab nanti nak tinggal ikan ni plak. korang jgn lupa bagi makan ye!! :'(


tadi mad qo post kat effbi, dia baca blog aku, haha, bacelah mad, wat ilang bosan. memang tak ada ape pon aku tulis, aku pun tak ingat bila and post yang mana aku mention name dia. haha, mad keterharuan. mad, if baca skali lagi. sila terharu kali kedua. hahahaha

oh, kue cubit tadi bes, ok la, simple, bagi tok makan pon ok, sebab rendah gula, no seafood *haha
serta no food colouring, preservatives....bla3. *aku dah terlebih ni. ayah kata sedap. aku suka separuh masak punya. perghhhh. cair dalam mulot habaq hang. haha

las week baru buat cincin. g tempah. hope everything turns out good lah kan. everything planned, inshaAllah. tak sabau lak diriku, kakaka, nanti dah siap i post kat sni ye, hehe, tak ada riak n takabbur oke, jus sharing laa, :P *btw, i nak gelang jugak, kahkahkah. tamok!

tula aku fikir kan, bercinta sakan, las2 suh mak ayah pilih je, aku senang, selagi tak ada orang masuk, memang luluskan aja lah pilihan ayah n mak. kan. senang.

aku sebenanye jahat beberapa bulan ni. kat seseorang nilaaaa. lahai, camana eh? hati aku ni sikit pun taknak baik kat dia,hmm. im try, but im not the type yang senyum if i tak nak senyum. cannot control that wey, cannot, cannot jadi baik kat dia, jadi ade baiknya i quit from contact or tercontact or sentuh dia langsung la kan. athirah ni kan....

its okay, take it easy lah kan, takde dendam benci, cuma malas nak berkata2 ngn dia, haha. me is forgivable eh? :P esok nak p dating ngn doctor plak, i wish for a good news peeps. doakan me yo.



No comments: